22 października 2016 we Włocławku |
Autor |
Wiadomość |
robert
Duża Gaduła mBank.pl POL 720

|
Wysłany: Śro Paź 29, 2014 10:59 am 22 października 2016 we Włocławku
|
|
|
Szanowni żeglarze, pasjonaci klasy micro,
W imieniu Zarządu Klasy Micro serdecznie zapraszam Was na Walne Zebranie Członków Klasy Micro, które odbędzie się w dniu 15 listopada w Łodzi, w godzinach 15-18.
Dzięki uprzejmości organizatorów Targów BoatShow, spotkanie odbędzie się w sali E, na terenie hali ekspozycyjnej (na 1 piętrze). Zwracamy uwagę, iz wejście na teren hali ekspozycyjnej wymaga zakupienia biletu wstępu. W ramach spotkania omówimy zakończony właśnie sezon, zaplanujemy kolejny oraz omówimy kalendarz Grand Prix Polski klasy Micro 2015. Przeprowadzone zostaną także wybory nowego Zarządu Klasy Micro na kadencje 2015-2016.
Równolegle zapraszamy organizatorów regat, chcących zaprezentować swoją imprezę. Bedzie to doskonała okazja, aby zachęcić Członków Klasy Micro do udziału w organizowanych przez siebie regatach. Co ważne, Członkowie Klasy Micro w dalszej części Zebrania, wybierając imprezy wchodzące w skład Grand Prix Polski Klasy Micro, będą mogli oprzeć się o prezentowane przez Państwa materiały. Organizatorów chętnych do przedstawienie swojej oferty prosimy o kontakt z Rafałem Moszczyńskim, tel 664 044 960 mail rafal_moszczynski@o2.pl.
Z wyrazami szacunku,
Zarząd PRTKM. |
|
|
|
 |
krzysiek
Mała Gaduła

|
Wysłany: Śro Lis 05, 2014 9:30 pm
|
|
|
Żeglarze klasy micro, z ogromnym smutkiem przyjęliśmy dziś wiadomość o śmierci "Dzikiego" - Andrzeja Nowickiego /zmarł ok godziny 17.00/ niezapomnianego sternika "Brendy" ostatnich sezonów. Trudno uwierzyć i trudno się z tym pogodzić... Pomyślnych wiatrów po tamtej stronie. |
|
|
|
 |
barbital
Mała Gaduła

|
Wysłany: Pią Lis 07, 2014 1:42 am
|
|
|
|
|
|
|
 |
krzysiek
Mała Gaduła

|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2016 4:25 pm
|
|
|
Na Wniosek Komisji Rewizyjnej (przesłanej do mnie) wnoszę o Walne Nadzwyczajne Zebranie Członków Klasy Micro na dzień 22 października 2016 we Włocławku (dokładna godzina i miejsce będzie podane w ciągu tygodnia).
Prosimy o przybycie.
Krzysztof Mariański |
|
|
|
 |
Bartek
Duża Gaduła Bartosz Piotrowski

|
Wysłany: Czw Wrz 29, 2016 6:16 pm
|
|
|
Krzysiek. a może zadzwonić do Motora i zrobić to w hotelu Płocku co teraz byliśmy ?
Co inni na to ?
Bartek |
|
|
|
 |
krzysiek
Mała Gaduła

|
Wysłany: Pią Wrz 30, 2016 8:48 am
|
|
|
Bartek,
Dzwonił do mnie Rafał i zaproponował spotkanie tydzień później na Targach Żeglarskich w Warszawie. Dalszych ustaleń z Komisją Rewizyjną nie znam.
pozdrow
Krzysiek |
|
|
|
 |
Rafał
Ogromna Gaduła

|
Wysłany: Pią Wrz 30, 2016 9:57 am
|
|
|
ja się dostosuję
może być Włocławek, nawet dzisiaj jadę na Błękitną wstęgę i mogę zapytać, czy będzie wolna sala klubowa nad barem. mogę dojechać do Płocka z tym, że bez noclegu bo terminy mam już napięte a mogę również tydzień później dojechać do Nadarzyna na nowe i według organizatora największe targi żeglarskie w Polsce. może być różnie bo to pierwsza edycja a miano "naj" zyskuje się chyba po, ale może się mylę:)
rafał |
|
|
|
 |
Bartek
Duża Gaduła Bartosz Piotrowski

|
Wysłany: Pon Paź 03, 2016 11:51 pm
|
|
|
Pisze tu a nie na maile, żeby wszyscy wiedzieli, czy mamy jakiś termin tego spotkania, chciałbym przyjechać, ale Włocławek to półświata od Szczecina i musze to zaplanować i ogarnać firmę czy coś wiadomo pewnego ? |
|
|
|
 |
krzysiek
Mała Gaduła

|
Wysłany: Wto Paź 04, 2016 8:29 am
|
|
|
Bartek,
Wczoraj dzwonił Maciek - rozmawiał z Rafałem i ustalili 22/10 marina Zarzeczewo.
Miał jeszcze ustalić godzinę z Mariną z Włocławka.
Pozdrow
Krzysiek |
|
|
|
 |
Rafał
Ogromna Gaduła

|
Wysłany: Wto Paź 04, 2016 9:18 am
|
|
|
potwierdziłem z Wojtkiem Wareckim termin i godzinę.
spotykamy się w gościnnej marinie Zarzeczewo 22 października o godzinie 15,00
do dyspozycji mamy andresolę i bar. będzie możliwość zjedzenia obiadu. ustaliłem, że będziemy gośćmi do około 18,00
ja przyjadę najprawdopodobniej z Anettą i Anną Marią
pozdrawiam
rafał |
|
|
|
 |
krzysiek
Mała Gaduła

|
Wysłany: Wto Paź 04, 2016 12:29 pm
|
|
|
Kto przyjedzie jeszcze ? |
|
|
|
 |
grocek
Duża Gaduła

|
Wysłany: Śro Paź 05, 2016 7:23 pm
|
|
|
Wybieram się |
|
|
|
 |
grocek
Duża Gaduła

|
Wysłany: Śro Paź 19, 2016 6:50 pm
|
|
|
Możemy się trochę spóźnić |
|
|
|
 |
Rafał
Ogromna Gaduła

|
Wysłany: Czw Paź 20, 2016 6:37 am
|
|
|
na 15-tą?
my w składzie Anetta, Anna Maria i ja planujemy być punktualnie
choć dowodzi wycieczką Anetta to może być różnie
rafał |
|
|
|
 |
Borys
Bywalec Borys

|
Wysłany: Wto Paź 25, 2016 9:50 pm
|
|
|
W dniu 2016/10/22 w Marinie Zarzaczewo na Walnym Zebraniu Poslkiego Stowarzyszenia Regatowego Klasy Micro wybrano nowy Zarząd w skłądzie:
Prezes Zarządu
- Borys Celmer
Członkowie Zarządu:
- Bartosz Piotrowski,
- Mikołaj Chodubski,
- Mirosław Zajac
Skarbnik
- Anna-Maria Stawicka
W imieniu nowego Zarządu dziękuję za okazane zaufanie. Dzięuję też członkom odchodzącego Zarządu za włożoną pracę.
Priorytetem Zarządu na najbliższą kadencję będzie organizacja Mistrzostw Świata w 2018r. w Szczecinie i przygotowanie do tej impresy polskich zawodników.
W tym celu planujemy zintensyfikowanie promocji medialnej Klasy Micro i zbudowanie silnego, spójnego wizerunku profesjonalnej, sportowej organizacji. Wizerunku atrakcyjnego dla potencjalnych sponsorów.
Ponadto dbać będziemy o podnoszenie poziomu sportowego załóg oraz jakości sędziowania, tak aby zdobyć jak najwięcej medali na Mistrostwach w 2018r.
Liczymy na to, że podjęte działania pozwolą na pozyskanie środków niezbędnych dla podniesienia jakości organizwanych regat oraz liczebności aktywnych zawodników.
Zdajemy sobie sprawę z faktu, że tych zadań Zarząd nie zrealizuje samodzielnie. Dlatego zapraszamy do współpracy wszystkich członków i sympatyków Klasy Micro w Polsce, ze szczególnym uwzględnieniem odchodzącego Zarządu.
Liczę na to, że wszyscy członkowie Stowarzyszenia odczują pozytywne efekty zaplanowanych działań.
Jeszcze raz dziękuję za zaufanie i życzę powodzenia na wodzie.
Borys Celmer
Przezes |
|
|
|
 |
|